zzz logo
Zavod za zavarivanje Zavod za zavarivanje Zavod za zavarivanje Zavod za zavarivanje Zavod za zavarivanje

About us - Welding Institute

Dear visitors, welcome to the web site of the Welding Institute.

Welding institute is independent organization, founded in 1958 as a specialized institution for providing professional services in welding.

Read more about history of the Welding Institute on the following link: ABOUT US

See the management structure of the Welding Institute on the following link: MANAGEMENT STRUCTURE

Novosti

Zavod za zavarivanje d.o.o. - potreban nam je: Diplomirani mašinski inženjer. Konkurs možete pogledati na sledećem linku: Diplomirani mašinski inženjer - sa ili bez iskustva u radu u laboratoriji za ispitivanja bez razaranja.

60 godina sa vama
60 godina sa vama

Obaveštenje akcionarima povodom prinudnog otkupa akcija: Obaveštenje akcionarima.

Vanredna Skupština akcionara Zavoda za zavarivanje a.d. Beograd, održaće se dana 21.03.2018. godine sa početkom u 10:00h u prostorijama Zavoda na adresi Grčića Milenka 67. Pogledajte odluku o sazivanju skupštine: Odluka o sazivanju skupštine.

Vanredna Skupština akcionara Zavoda za zavarivanje a.d. Beograd, održaće se dana 01.03.2018. godine sa početkom u 14:00h u prostorijama Zavoda na adresi Grčića Milenka 67. Pogledajte odluku o sazivanju skupštine: Odluka o sazivanju skupštine.

Vanredna Skupština akcionara Zavoda za zavarivanje a.d. Beograd, održaće se dana 29.12.2017. godine sa početkom u 08:00h u prostorijama Zavoda na adresi Grčića Milenka 67, možete preuzeti: Poziv za Skupštinu.

Odlukom Nadzornog odbora, dana 29.09.2017.god. imenovan je Miloš Pavlović , diplomirani inženjer metalurgije, za generalnog direktora Zavoda za zavarivanje. Miloš Pavlović je zaposlen u Zavodu od 01.12.2012.god. i do dana došenja ove odluke, obavljao je funkciju tehničkog rukovodioca akreditovane Laboratorije Zavoda za zavarivanje.

Zavod za zavarivanje a.d. raspisuje konkurs za radno mesto: Operater za ispitivanja bez razaranja (IBR) - sa iskustvom. Konkurs možete pogledati na sledećem linku: Operater za ispitivanja bez razaranja (IBR) - sa iskustvom.

Zavod za zavarivanje a.d. raspisuje konkurs za radno mesto: Operater za ispitivanja bez razaranja (IBR) - bez iskustva. Konkurs možete pogledati na sledećem linku: Operater za ispitivanja bez razaranja (IBR) - bez iskustva.

Dana 15.06.2017. godine održana je redovna sednica Skupštine Zavoda za zavarivanje. Zapisnik sa sednice možete pogledati u prilogu: Zapisnik sa sednice.

Redovna Skupština akcionara Zavoda za zavarivanje a.d. Beograd, održaće se dana 15.06.2017. godine sa početkom u 14:00h u prostorijama Zavoda na adresi Grčića Milenka 67, a prema dnevnom redu koji se nalazi u prilogu: Dnevni red skupštine.

Od 2017.god. Laboratorija Zavoda za zavarivanje vam nudi i usluge radiografskog ispitivanja digitalnom radiografijom. Uređaj HD-CR 35 NDT, proizvođača DÜRR NDT, visokih perfomansi omogućava brže, pouzdanije i kvalitetnije ispitivanje.

Nastavljamo sa obukama i u februaru mesecu. Pogledajte termine....

Poseta Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Zavodu za zavarivanje

Vanredna Skupština akcionara Zavoda za zavarivanje ad Beograd održaće se dana 24.12.2016. godine sa početkom u 11:00h u prostorijama Zavoda na adresi Grčića Milenka 67, a prema dnevnom redu koji se nalazi u prilogu: Dnevni red skupštine.

84. generacija Zavodskih polaznika inženjera i tehnologa zavarivanja

Prva obuka za polaganje osnovnog ispita (Basic examination) koji je deo ispita za nivo 3 izabrane IBR metode

Zavod za zavarivanje nastavlja sa obukom osoba za interpretaciju radiograma. Za sve informacije možete se obratiti rukovodiocu sektora Obrazovanja i obuke, Ani Nanut.